نوشته شده توسط : مرداد
فال روزانه چهارشنبه 26 آبان 95 فال روز تولد امروز 26 آبان 1395نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید فال روزانه
|
آموزش آشپزی و دستور پخت آش ماست مجلسی و خوشمزه در منزل
ماش :•: 1 لیوان
هویج :•: 2 عدد خرد شده
گوشت گردن گوسفند :•: 200 گرم
شلغم :•: 2 عدد خرد شده
اسفناج و گشنیز :•: 300 گرم
پیاز :•: 3 عدد خرد شده
سیر :•: 2 حبه خردشده
آویشن خشک :•: مقداری
زعفران دم کرده :•: مقداری
آموزش آشپزی و دستور پخت آش ماست مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه آش ماست ابتدا موادمان را آماده میکنیم،ماش را 3 ساعت در کاسه ای از آب خیس کنید و چندبار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود و بعد در قابلمه ای کوچک آب بمقداری بریزید که روی ماش را بگیرد
و روی شعله متوسط قرار دهید تا بپزد.هویچ و شلغم را پوست بگیرید و بشورید و بشکل مربع یا نگینی خرد کنید سپس پیازها و سیر را پوست بگیرید و پیاز را نگینی خرد کنید و سیر را خلالی برش دهید
و اسفناج و گشنیز را پاک کنید با دقت بشورید و در آبکش قرار دهید تا آب سبزیها برود و سپس در خرد کن بریزید تا خرد شوند یا بر روی تخته بگذارید و با چاقو خودتان خردشان کنید.(خیلی اسفناج را ریز نکنید زیرا در آش خودش له میشود.
برای پخت این آش خوش مزه اول در قابلمه ای نسبتا بزرگ 7الی 8 لیوان آب بریزید و گوشت گوسفند را با مقداری از پیاز نگینی خرد شده و نمک،زردچوبه میگذارید روی شعله متوسط تا بمرور زمان گوشت مغز پخت شود(کاملا بپزد)
و سپس گوشت را در آورید و در صافی قرار دهید تا کمی خنک شودو قابلمه را در کناری بگذارید(زیرا به آب گوشت در ادامه نیاز داریم) وگوشت را ریش ریش کنید و مجددا قابلمه را روی شعله کم بگذارید
و گوشت ریش شده را درون قابلمه بریزید و هویچ و شلغم خرد شده را بیفزایید و در قابلمه را بگذارید و30دقیقه فرصت دهید تا هویج شلغم نیز بپزد.
بعد ماش پخته شده(همراه با آبی که در آخر پخت از آن باقی مانده)را نیز اضافه کنید(زودتر به مواد اضافه کنید کاملا له میشود و در آش دیده نمشود)
سپس اسفناج و گشنیز خرد شده و باقی پیاز خرد شده و سیر و آویشن خشک فراوان و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و20تا30دقیقه دیگر صبر کنید تا مواد کاملا بپزند.
پس از گذشت این زمان در قابلمه را بردارید و مزه آش را بچشید اگر مواد کاملا پخته شده بود زیر شعله را خاموش کنید اگر نه مجددا فرصت دهید تا کاملا مواد پخته شود.
در کاسه ای آش ماست را بکشید و با لیمو تازه نوش جان کنید. می توانید مانند آش رشته یا آش دوغ از نعنا و پیاز داغ برای تزیین استفده کنید.
برنج :•: 1 قاشق غذاخوری
لپه :•: 1 قاشق غذاخوری
گشنیز، جعفری، شوید :•: 1 قاشق غذاخوری
کره :•: 1/2 قاشق غذاخوری
گوشت (گوسفند یا مرغ) :•: 300 گرم
ماست: :•: به میزان لازم
پیاز :•: 1/4
برای تهیه آش ماست ابتدا لپه را 3ساعت زودتر در کاسه ای از آب داغ بریزید تا خیس بخورد و 2 الی 3 بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود.سپس گشنیز،شوید،جعفری را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید تا خوب آب اضافه آنها برود
و در خردکن بریزید تا خرد شوند ویا بر روی تخته با چاقو سبزی ها را خرد کنید.برنج را نیز پاک کنید و در ظرفی بریزید و روی آن آب بگیرید تا خیس بخورد.گوشت گوسفند یا مرغ را بشورید و بشکل مکعبی یا مربع برش دهید
و پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در قابلمه ای نسبتا بزرگ روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید و پیاز را در قابلمه بریزید و تفت دهید هنگامی که پیازها نرم شدند تکه های گوشت را نیز بریزید و تفت دهید و زیر و رو کنید تا رنگ آن تغییر کن وقتی که احساس کردید با تفت دادن گوشت کمی پخته شده است لپه و برنج را اضافه کنید
(و به نسبت مقدار موادتان وتعداد افرادی که آش رو درست میکنید آب به قابلمه اضافه کنید )و 1 لیوان آب روی مواد بریزید و زیر آن را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس زیر شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد به آرامی پخته شوند.
در این فاصله هر 15 دقیقه یکبار آش را هم بزنید تا ته نگیرد زمانی که دیدید گوشت ها کاملا پخته شده اند و برنج لعاب انداخته قابلمه را از روی شعله بردارید و کره را اضافه کنید
و تامل کنید تا آش ماست خنک شود و سپس ماست را اضافه کنید (زیرا در هنگام داغ بودن آش اگر ماست را بریزید امکان دارد ببرد .) و در کاسه بریزید و با ماست روی آن را تزئین کنید و نوش جان کنید.
آموزش آشپزی و دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی در منزل
میگو :•: 12 عدد
آرد سوخاری :•: 1/2 پیمانه
شیر :•: 1/2 پیمانه
پنیر پارمسان :•: 1/4 پیمانه
تخم مرغ :•: 1 عدد
برگ اسفناج :•: 100 گرم
آرد :•: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون :•: 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه و نمک :•: 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل :•: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه :•: 1/4 قاشق چایخوری
آموزش آشپزی و دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه میگو سوخاری ابتدا میگو ها را پاک کنید و در پشت آنها برش بزنید و نواری تقریبا سیاه رنگ (روده آن) را خارج کنید وبیرون بریزید و تمام میگوها را بشورید در کناری بگذارید.
آرد سوخاری و پنیر،زردچوبه،فلفل قرمز،نمک را در کاسه ای مخلوط کنیدو سپس در سینی بریزید و بعد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید پس از اطمینان از سالم بودن آن را با همزن یا چنگال هم بزنید
و در تابه یا قابلمه ای کوچک روغن سرخ کردنی تقریبا تا نصف ظرف بریزید (اگر میگوها در روغن شناور شوند باعث ترد ی و پفکی شدن آنها میشود) زیر شعله را کم کنید تا بمرور زمان روغن داغ شود
و میگوها را در تخم مرغ و سپس درسینی آرد سوخاری بغلتانید و دوباره در تخم مرغ بگذارید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و آرام یک به یک میگوها را در روغن داغ بگذارید تا سرخ شود
وقتی که برشته و طلایی رنگ شد آنها را از روغن در بیاورید ودر صافی قرار دهید تا روغن اضافه از میگوها خارج شود ویا روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه جذب دستمال شود.
برگ اسفناج را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو کمی خرد کنید(خیلی خرد ریز نشود)و شیر جوش را روی شعله کم قرار دهید و شیر و اسفناج را باهم درون شیر جوش بریزید بعد از 3دقیقه آرد را نیز بیفزایید
تا بجوشد سپس پودر زنجبیل و فلفل سیاه را با قاشق روی مواد بپاشید و شیر جوش را از روی شعله بردارید و روغن زیتون را به آن بیفزایید .
در بشقابی میگوی سوخاری را بچینید و سس شیر و اسفناج را اطراف میگوها بریزید یا روی میگو و نوش جان کنید.
آموزش آشپزی و دستور پخت دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی در منزل
برنج ایرانی :•: 2 پیمانه
گوجه متوسط :•: 3 عدد
گوشت یا مرغ :•: 250 گرم
پیاز :•: 1 عدد
رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذاخوری
روغن :•: 3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل :•: به مقدارلازم
آب :•: 2 لیوان
آموزش آشپزی و دستور پخت دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه دمپخت گوجه ابتدا گوجه فرنگی ها را بشورید و پوست آنها را بگیرید و در اندازه کوچک با چاقو برش دهید و در مخلوط کن بریزید یا با رنده آنها را رنده کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی (مربع)خرد کنید
و در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود سپس پیاز نگینی خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی و سرخ شود و در قابلمه ای بریزید و شعله را ملایم کنید
و گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و نمک،زردچوبه،فلفل به اندازه دلخواه به آن بیفزایید و تفت دهید تا گوجه آب بیندازد سپس رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و 2 لیوان آب نیز روی مواد بریزید
و صبر کنید تا آب بجوش بیاید و برنج را با دو قاشق نمک اضافه کنید ودر ظرف را بگذارید و 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید و اگر دوست داشتید برای زیباتر شدن رنگ دمپختک کمی زعفران دم کرده نیز درون قابلمه بریزید
و برنج را زیرو رو کنید هنگامی که آب آن کم شد زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت برنج کاملا پخته شود و سپس دمپخت گوجه فرنگی را در دیس بکشید و نوش جان کنید.
اگر دوست دارید میتوانید مرغ یا گوشت نیز در این غذا استفاده کنید.سینه مرغ یا گوشت را به تکه های ریز خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن بمرور داغ شود و تکه های مرغ یا گوشت را در تابه بریزید
و تفت دهید تا جایی که رنگ آن کاملا تغییر کند و زیر شعله را خاموش کنید و همچنان تفت دهید تا سرخ سرخ نشوند هنگامی که رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کردید تکه گوشت ها را نیز به دمپخت گوجه فرنگی بیفزایید .
آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزل
سیر تازه :•: 3 حبه
باقالی :•: 3 پیمانه
شوید تازه یا خشک :•: 1 پیمانه
تخم مرغ :•: 2 عدد
نمک و زردچوبه :•: به مقدار لازم
روغن :•: به مقدار لازم
در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ یا اردک در باقلا قاتق بریزید تا طعم بهتری را تجربه کنید.
آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه خورشت باقلاقاتق ابتدا باقلا را 4 الی 5 ساعت در کاسه ای از آب جوش بریزید و 2الی 3 بار آب آن را عوض کنید و پوست آن ها را بگیرید و از وسط یک برش دهید تا به دو نیم تقسیم شوند.
سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید(اگر بوی سیر شما را اذیت میکند از پودر سیر استفاده کنید) سپس شویدها را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید
تا آب آن برود و بر روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید البته خیلی خرد ریز نشود.(در صورت نبود شوید تازه از شوید خشک هم میتوان استفاده کرد)
در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا زمانی که کمی داغ شد،سیر را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود بعد باقلا و شوید و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید
و 2 لیوان آب در تابه بریزید تا بجوش بیاید و در تابه را بگذارید تا 15 الی 20دقیقه باقلا بپزد و آب آن تبخیر شودو آب بسیار کمی خورشت دا شته باشد.
پس از گذشت 15دقیقه در تابه را بر دارید و از باقلا یکی را امتحان کنید اگر پخته بود و آب آن تقریبا تبخیر شده بود نمک به مقدار دلخواه بریزید و تخم مرغ ها را در ابتدا در کاسه ای بشکنید
که از سالم بودنش مطمئن شوید سپس به مواد تابه اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور زمان تخم مرغ ها بسته و پخته شود و زیر شعله را خاموش کنید و خورشت باقلاقاتق را در خورشت خوری بکشید.
توصیه ما اینست که خورش باقلاقاتق را ماننده دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید.
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
متن دلخواه شما
|
|