ساندویچ تن ماهی یک ساندویچ بسیار خوشمزه و فوری هست که می توانید در منزل تهیه نمایید. جالب است بدانید این ساندویچ را فقط در منزل می توانید به این خوشمزگی تهیه نمایید و در ساندویچ فروشی ها به این شکل تهیه نمی شود.
دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانه
تن ماهی :•: 700 گرم
پنیر چدار رنده شده :•: 110 گرم
سس مایونز :•: 1/3 پیمانه
گوجه فرنگی :•: یک عدد
پیازچه :•: یک عدد
قارچ :•: 4 عدد
پوست لیمو ترش :•: یک عدد
برگ تازه جعفری :•: 3 قاشق سوپخوری
برگ تازه ترخون :•: 2 قاشق سوپخوری
کره نرم شده :•: 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو :•: 2 قاشق چایخوری
خردل :•: یک قاشق چایخوری
پودر تازه فلفل سیاه :•: ⅛ قاشق چایخوری
نان تست :•: 8 عدد
دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانه
برای تهیه ساندویچ تن ماهی ابتدا پیازچه و جعفری و ترخون را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن برود و روی تخته با چاقو خرد کنید(پیازچه همراه با ساقه خرد کنید)و در کاسه ای بزرگ بریزید
سپس پوست لیمو ترش را بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و همراه با خردل،فلفل سیاه در کاسه ای که سبزی ها را ریختید بیفزایید و در آخر سس مایونز را بریزید و مواد رو زیر و رو کنید تا آبلیمو و سس به خورد تمام مواد برود.
قارچ ها خرد کنید و تفت دهید تا بخوبی نرم شوند . بعد از تفت دادن قارچ ها انها را در کنار بگذارید تا در زمان آماده کردن ساندویچ تن ماهی داخلش قرار دهیم.
تن ماهی را طبق دستور روی قوطی 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آن را باز کنید و روغن تن ماهی را تا جای که امکان دارد بطور کامل بگیرید و با استفاده از چنگال ماهی را خرد کنید
و به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید تا تن ماهی کاملا از حالت ورقه بودن اولیه اش در بیاید. گوجه فرنگی را روی تخته آشپزخانه بگذارید و ورقه ورقه نازک برش دهید و در کناری قرار دهید
4 عدد از نان تست ها را درون سینی بگذارید و از مواد داخل کاسه و قارچ به طور یکسان روی نانها بریزید و بعد دو برش از گوجه بگذارید و در آخر پنیر چدار رنده شده روی مواد بریزید
و روی 4 عدد نان تست دیگر را به کره نرم شده آغشته کنید و روی نان تست های دارای مواد تن ماهی بگذارید .دقت کنید آن قسمت از نان تست های که به کره زدید باید بیرون باشد برای سرخ کردن.
تابه ای را روی شعله کم قرار دهید تا کمی گرم شود سپس ساندویج ها را از قسمتی که به نان تست ها کره زدید در تابه بگذارید و آرام کره را روی طرف دیگر نان تست پخش کنید
و تامل کنید تا حدودا 3 دقیقه بعد که نان به رنگ قهوه ای در بیاید سپس با کفگیر ساندویج را بردارید و به طرف دیگر برگردانید و مجددا صبر کنید تا رنگ آن قهوه ای بشود
سپس ساندویچ تن ماهی را در بشقابی بگذارید و کمی که خنک تر شد نوش جان کنید. با نان ساندویچی هم می توانید ساندویچ تن ماهی را تهیه نمایید.
آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیر
:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0