نوشته شده توسط : مرداد

آموزش طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , باسلوق ترکی,باسلوق خوشمزه,باسلوق گردویی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه باسلوق ترکی خانگی خوشمزه

مواد لازم باسلوق

پودر نارگیل :•: 150 گرم

مغز گردو :•: 100 گرم

روغن مایع :•: یک قاشق چایخوری

آب سرد :•: دو لیوان

گلاب :•: نصف لیوان

نشاسته :•: 100 گرم

شکر :•: 200 گرم

مسقطی شیرازی , طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی , دستور مسقطی شیرازی خوشمزه

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , باسلوق ترکی,باسلوق خوشمزه,باسلوق گردویی , باسلق

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه باسلوق ترکی خانگی خوشمزه

طرز تهیه باسلوق

برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را در قابلمه ای ترجیحا تفلون بریزید و نشاسته را نیز بیفزایید و بعد قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم نشاسته در آب کاملا حل شود و با قاشق یا کفگیر چوبی کمی هم بزنید مراقب باشید که اگر گلوله ای ایجاد شد با قاشق روی آن بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
زمانی که کاملا نشاسته در آب حل شد،شکر را کم کم به آن اضافه کنید و با یک کفگیر چوبی هم بزنید تا در مایع شکر حل شود،آنگاه گلاب و روغن را بیفزایید و مستمر و پیاپی هم بزنید تا مایع به حدی غلظت پیدا کند که اثری از مایع نباشد و فقط شما خمیری در قابلمه داشته باشید.

کیک تولد , طرز تهیه کیک تولد ساده , دستور پخت کیک تولد خانگی

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , باسلوق ترکی,باسلوق خوشمزه,باسلوق گردویی
آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن بیفزایید و بگذارید تا خمیر سرد شود سپس بمدت1ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد سفت شود.
در آخر از یخچال در آورید و دستتان را چرب کنید و مایع را کمی ورز دهید و بصورت استوانه ای به قطر3سانت برش دهید و در بشقابی پودر نارگیل بریزید و باسلوق ها را در آن بغلتانید و نوش جانتان کنید.
روش دیگر نیز این است که شما میتوانید وقتی خمیر را از قابلمه در آوردید بمدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و پس از گذشت 1 ساعت از یخچال خارج کنید و بعد از شکل دادن به خمیر گردو را در وسط آن قرار دهید به طوری که کمی از سر گردو بیرون باشد.

زولبیا و بامیه , طرز تهیه زولبیا و بامیه , دستور پخت زولبیا و بامیه

آموزش طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو

 



:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرداد

فال روزانه چهارشنبه 11 مرداد 96 فال روز تولد امروز 11 مرداد 1396

فال روزانه,فال روز,فال امروز ,thg v,chki , fall roozaneh

سایت تفریحی نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید

فال روزانه متولدین فروردین ماه

اگر امروز بتوانید خلاقیت تان را به نمایش درآورید خواهید دید که یک فرصت چشمگیر پیش پای تان قرار می گیرد. اکنون نباید به خاطر قضاوت دیگران خودتان را محدود کنید. امروز همه چیز مربوط به نشاطی است که در حال تجربه ی آن هستید، به ویژه اگر سعی کنید که به دنبال آزادی و فرار از محدودیت ها باشید. لازم است که برای مدت کوتاهی همه ی وظایف تان را از نو سازمان دهی کنید، طوری که بتوانید از کمک و حمایت دیگران بهره ببرید. اکنون فرصت از آن شماست تا مثبت اندیشی خود را نشان دهید.

********************************************

منبع فال روزانه به نقل از می پاتوق

********************************************



:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرداد

 

فال روزانه 11 مرداد 1396 طالع بینی امروز چهارشنبه 11 مرداد 96

فال روزانه , فال امروز , فال روز تولد , thg v,chki , fall rozane

•◊•◊• فال روزانه فروردین •◊•◊•

احتمالاً امروز از دنده چپ بلند شده‌اید، اما گذشته را فراموش کنید و به حال فکر کنید.دوستان و همکارانتان می‌خواهند شما را بی گناه بدانند اما شما باید با آنها بسازید. می‌دانید که زندگی کردن در زمان حال چقدر مهم است پس بدون اینکه خود را درگیر خاطرات شخصی بکنید با زمان و اتفاقاتی که در حال اتفاق می‌افتند پیش بروید.

********************************************

منبع فال روزانه به نقل از می پاتوق

********************************************



:: بازدید از این مطلب : 335
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرداد

مجموعه متن ، اس ام اس و جملات زیبا و عاشقانه شب بخیر 96 و 2017

مجموعه متن ، اس ام اس و جملات زیبا و عاشقانه شب بخیر

مموش بازی شب بخیر

شبت غزل غزل ستاره…

خدا تو خوابت سبد سبد خنده بزاره…

مجموعه متن ، اس ام اس و جملات زیبا و عاشقانه شب بخیر

********************************************

منبع اس ام اس شب بخیر به نقل از می پاتوق

********************************************



:: بازدید از این مطلب : 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش کامل طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه کباب دنده

برای تهیه کباب دنده ابتدا حبه سیر ها را پوست بگیرید و با رنده ،آن را رنده کنید و در کاسه ای بریزید

و روغن مایع و آبلیمو و سس خردل را به آن بیفزاییدو با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و پاپریکا و هر نوع ادویه دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید و روی مخلوط بپاشید.

جعفری و ترخون خرد شده را تا جایی که امکان دارد داخل نرمی دنده فرو کنید.دنده را در ظرفی بزرگ قرار دهید و مخلوط آبلیمو را روی دنده بریزید

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

کباب دنده,طرز تهیه کباب دنده,دستور پخت کباب دنده,درست کردن کباب دنده

و به مدت 4ساعت تامل کنید تا دنده خوب طعم دار شود.سپس ترخون و جعفری را از لای دنده در بیاورید و بمدت 8 الی10دقیقه هر دو طرف دنده ها را روی آتش یا زغال کباب کنید.

********************************************

منبع طرز تهیه کباب دنده به نقل از می پاتوق

********************************************



:: بازدید از این مطلب : 357
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرداد

بیوگرافی کامل و عکس های خانواده گوهر خیراندیش سال 96 و 2017

گوهر خیراندیش و ویشکا آسایش,گوهر خیراندیش در فیلم من و شارمین

گوهر خیراندیش و ویشکا آسایش در فیلم من و شارمین

فیلم من و شارمین

تینا دختری زودباور است. او یک عمه ای دارد که با او مرتب در ارتباط است. عمه اش پیشگویی هایی را برای او انجام می دهد و تینا هم باور میکند…

********************************************

منبع گوهر خیراندیش به نقل از می پاتوق

********************************************



:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرداد

بیوگرافی کامل و عکس های خانواده لاله اسکندری سال 96 و 2017

لاله اسکندری و محمدرضا هدایتی,لاله اسکندری در فیلم مالیخولیا,بیوگرافی لاله اسکندری

لاله اسکندری و محمدرضا هدایتی در نمایی از فیلم مالیخولیا

فیلم مالیخولیا

به بخشی از مردم توجه دارد که خودشان از یک نوع بیماری که به آن گرفتار شده اند، خبر ندارند. به عبارت بهتر داستان این فیلم درباره آدم هایی است که دچار دوگانگی هویتی شده اند.

********************************************

منبع لاله اسکندری به نقل از می پاتوق

********************************************



:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرداد

 پیتزا مخلوط قارچ و گوشت

http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/16/986833_672.jpg

گوشت چرخ کرده 200 گرم  .  فلفل دلمه ای 1 عدد  .  رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری 

قارچ 200 گرم  .  پیاز 1 عدد  .  کالباس 200 گرم  .  پنیر پیتزا مقدار لازم  .  زیتون و آویشن مقدار لازم 

طرز تهیه پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید و پس از اینکه گوشت سرخ شد از روی حرارت بردارید.

کالباس را مکعبی خرد کنید ، قارچ ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید.

خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و روی خمیر پیتزا بریزید و خوب پخش کنید ، مقداری پنیر روی رب بریزید سپس قارچ ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید و روی مواد را با لایه ای از پنیر پیتزا بپوشانید.

روی پنیر فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده بریزید سپس پیتزا را به مدت 15 – 20 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا 2 دقیقه گریل بالا را روشن کنید سپس پیتزا را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

کلمات کلیدی

,پیتزا قارچ و گوشت,پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده,پیتزا قارچ و گوشت طرز تهیه,پیتزا قارچ و گوشت تکه ای,پیتزای قارچ و گوشت خانگی,تهیه پیتزا قارچ و گوشت,آموزش پیتزا قارچ و گوشت,کالری پیتزا قارچ و گوشت,دستور پیتزا قارچ و گوشت,قیمت پیتزا قارچ و گوشت,طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده,پیتزا با گوشت چرخ کرده و قارچ,غذا با قارچ و گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا,طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت با مایکروفر,طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خانگی,طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه,طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در فر,طرز تهیه ی پیتزا قارچ و گوشت,طرز تهیه پیتزا با قارچ و گوشت,طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت بدون فر,طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در منزل,طرز تهیه پیتزای قارچ و گوشت خانگی,آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت,اموزش پیتزای قارچ و گوشت,آموزش تصویری پیتزا قارچ و گوشت,آموزش پیتزا قارچ گوشت,آموزش تصویری پیتزای قارچ و گوشت,دستور پخت پیتزای قارچ و گوشت

 



:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده خوشمزه

پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه,پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده,پیتزا قارچ و گوشت خانگی,پیتزا قارچ و گوشت

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسی از محبوب ترین غذاهای فست فودی را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز سه قاشق غذاخوری
  • قارچ 300 گرم
  • فلفل دلمه‌ای دو عدد
  • پنیر پیتزا 300 گرم
  • سس گوجه‌ فرنگی به میزان لازم
  • روغن مایع دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
  • پودر آویشن برای طعم دهی به دلخواه

پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه,پیتزا مرغ و قارچ ایتالیایی,پیتزا مرغ و قارچ,پیتزا مرغ با قارچ

طرز تهیه

با آموزش طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت اولین قدم تهیه خمیر پیتزا هست . برای این منظور دو راه پیش رو داریم ؛ اول اینکه خمیر پیتزا را بصورت آماده از سوپرمارکت بگیریم ، دوم هم که پیشنهاد ماست تهیه خمیر پیتزا در منزل هست. برای مشاهده آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا به ( این صفحه ) مراجعه نمایید.

ابتدا باید مواد روی پیتزا را حاضر کنیم ، برا این منظور تابه ای روی اجاق قرار می دهیم و پیاز را نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن مایع تفت می دهیم ، بعد از اینکه پیاز کمی نرم و طلایی رنگ شد گوشت چرخ کرده را به تابه می افزاییم و خوی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد باید ادویه ها را اضافه کنیم برای این منظور فلفل سیاه ، نمک و ادویه های مورد علاقه خود را به سس پیتزا اضافه می کنیم.

ما می توانیم در این مرحله مقداری آویشن هم برای طعم دهی به سس پیتزا اضافه کنیم . بعد از اضافه کردن ادویه ها مجددا کمی مواد را تفت می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شود .سپس مواد را از روی حرارت بر میداریم و کنار می گذاریم. حالا فلفل دلمه ای را به صورت مربعی خرد می کنیم بصورتی که نصف بند انگشت باشد ، سپس قارچ را با دقت به صورت ورقه ای خرد می کنیم و قارچ و فلفل دلمه را کنار می گذاریم.

ما می توانستیم فلفل دلمه و قارچ را به سس پیتزا اضافه کنیم و قبل از اضافه کردن به پیتزا بپزیم ولی در این آموزش ترجیح دادیم به صورت مستقیم برای تزیین پیتزا استفاده کنیم. خمیر پیتزا را در ظرف مخصوص پیتزا قرار می دهیم در صورتی که خودمان خمیر را آماده کرده باشیم به صورتی پهن می کنیم که قطر آن بیشتر از نیم سانتی متر نباشد. سپس روی خمیر پیتزا مقداری سس گوجه فرنگی می زنیم و با پشت قاشق به تمام قسمت های پیتزا سس را می رسانیم.

بعد از اینکار مقداری پنیر روی خمیر پیتزا می ریزیم تا مواد را به خمیر بچسباند. هر چه پنیر بیشتری در این قسمت بریزیم پیتزای ما کش دار تر می شود. بعد از پنیر پیتزا مقداری از سس گوشت چرخ کرده را روی خمیر پیتزا می ریزیم به طوری که در همه نقاط خمیر به میزان یکسان مواد ریخته شده باشد. بعد از گوشت چرخ کرده مقداری فلفل دلمه و قارچ می ریزیم و مجددا سطح پیتزا را با پنیر پیتزا پر می کنیم. برای تزیین پیتزا مقداری قارچ و فلفل دلمه ای مجددا روی پنیر با ترتیب می چینیم تا بعد از پختن پیتزا ، پیتزایی با ظاهر زیبا داشته باشیم.

بعد از آماده کردن پیتزا آنرا به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 200 سانتی گراد قرا می دهیم. وقتی خواستیم پیتزا را خارج کنیم حتما کف نان را نگاه می کنیم ، اگرکف نان پیتزا طلایی رنگ بود پیتزای اماده خارج کردن از فر می باشد. بعد از خارج کردن پیتزا را با کارد به 8 قسمت مساوی برش می زنیم و نوش جان می کنیم. بعد از اینکه پیتزا قارچ گوشت ما آماده شد مقداری پودر اویش رویش می پاشیم و با سس کچاب سرو می کنیم.

اگر بخاطر مشکلات یا بیماری یا هر دلیلی به مصرف گوشت قرمز علاقه ای ندارید ، می توانید پیتزا مرغ و قارچ را امتحان کنید ، پیتزا قارچ و مرغ از نظر متریال و طرز تهیه شباهت بسیاری به پیتزا قارچ و گوشت دارید ، در صورت تمایل می توانید به ( این صفحه ) مراجعه نمایید و روش تهیه این پیتزا را مشاهده نمایید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده خوشمزه



:: بازدید از این مطلب : 347
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ژله بستنی رنگارنگ لایه ای و ساده

با مطلب ژله بستنی به نقل از سایت نمکستان در خدمت شما عزیزان هستیم ، در ادامه با ما همراه باشید.

ژله بستنی ساده,ژله بستنی فوری,ژله بستنی مجلسی,ژله بستنی خوشمزه,ژله بستنی

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژله بستنی خوشمزه و مجلسی از محبوب ترین دسرهای ایرانی را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش ، این پست را دنبال کنید.

مواد لازم

  • بستنی 2 لیوان
  • آب جوش 2 لیوان
  • تکه های میوه در صورت تمایل
  • پودر ژله 1 بسته آلوورا
  • پودر ژله به رنگ دلخواه 1 بسته
  • روغن مقداری برای چرب کردن قالب

ژله بستنی ساده,ژله بستنی فوری,ژله بستنی مجلسی,ژله بستنی خوشمزه,ژله بستنی

طرز تهیه

با آموزش ژله بستنی دو رنگ مجلسی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا پودر ژله رنگی را در یک کاسه آب جوش می ریزیم و کاسه را روی بخار آب قرار می دهیم ، می توانیم کاسه را روی سماور یا کتری آب جوش قرار دهیم ، سپس با قاشق به هم می زنیم تا رنگ مایع داخل کاسه شفاف و یکدست شود.

قالب ژله را با مقدار اندکی روغن مایع چرب می کنیم سپس ژله را داخل قالب می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شود و خودش را بگیرد. اگر می ترسید ژله به کف قالب بچشبد می توانید کف قالب یک سلفون بکشید تا زمان خارج کردن ژله مشکلی نداشته باشید. حدود یک ساعت بعد ژله شما خودش را گرفته است.

بستنی ها را از یخچال خارج می کنیم تا از حالت یخ زدگی خارج شوند. بهتر است بستنی ها حالتی شبیه به فرنی پیدا کنند در زمان مخلوط کردن با ژله. پودر ژله شفاف یا همان ژله آلوورآ را مانند مرحله اول با مقداری آب جوش در کاسه ای روی بخار آب هم می زنیم تا شفاف شود. بعد از شفاف شدن اجازه می دهیم کمی سرد شود.

سپس ژله آلوورآ را با بستنی مخلوط می کنیم و بهتر است از همزن استفاده کنیم تا کاملا یکدست شود. بعد از اینکه ژله رنگی خودش را گرفت از یخچال خارج می کنیم و مخلوط ژله و بستنی را رویش می ریزیم. این بستگی به سلیقه شما دارد که دوست داشته باشید ژله زیرین شما رنگی باشد یا سفید و می توانید با توجه به سلیقه خود جای ژله ها را تعویض کنید.

پس از اینکه مخلوط ژله و بستنی را روی ژله قبلی ریختید مجددا ژله بستنی را داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. بعد از اماده شدن از یخچال خارج می کنیم و قالب را روی یک سطح صاف مثل بشقاب یا دیس بر می گردانیم و سرو می کنیم. می توانیم با خامه ، تکه های میوه هم رنگ با ژله ها ژله بستنی خود را شکیل تر و تزیین کنیم.

*************************************

امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد

لینک منبع اصلی : http://namakstan.net/78772-jeleh-bastani.html



:: بازدید از این مطلب : 335
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 مرداد 1396 | نظرات ()

آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی