دستور طرز تهیه دلمه کلم سفید خوشمزه و مجلسی تبریزی
نوشته شده توسط : مرداد

دستور طرز تهیه دلمه کلم سفید خوشمزه و مجلسی تبریزی

دلمه کلم سفید ,دستور پخت دلمه کلم سفید,طرز تهیه دلمه کلم سفید

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه کلم سفید را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم دلمه کلم سفید

کلم برگ :•: یک عدد

سبزی دلمه :•: 250 گرم

برنج :•: یک پیمانه

گوشت چرخ کرده :•: 250 گرم

پیاز داغ :•: نصف پیمانه

لپه :•: نصف پیمانه

زرشک :•: 4 قاشق غذاخوری

خلال پسته و بادام :•: به میزان لازم

شکر :•: 5 قاشق غذاخوری

آبلیمو :•: نصف پیمانه

روغن یا کره :•: 100 گرم

زعفران دم کرده :•: 1/4 پیمانه

نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین :•: به میزان لازم

دلمه برگ مو , طرز تهیه دلمه برگ مو , پخت غذای دلمه برگ مو

دلمه کلم سفید ,دستور پخت دلمه کلم سفید,طرز تهیه دلمه کلم سفید

طرز تهیه دلمه کلم سفید

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم ابتدا کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود 10 دقیقه در آب می جوشانیم برگ‌ها را از هم جدا می کنیم

کف قالب سیلیکونی را چرب می کنیم و کاملا با کلم برگ می پوشانیم طوری که از لبه قالب بیرون بریزد برای تهیه مواد داخل دلمه برنج را می پزیم

سبزی را خرد و با گوشت چرخ کرده و پیازداغ تفت می دهیم و ادویه را اضافه می کنیم لپه را جداگانه می پزیم و سپس می شوییم و در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود

زرشک‌ها را تفت می دهیم سپس تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم و زعفران را اضافه می کنیم در ظرف را می گذاریم تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد

در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب می رزیم و درون آن را کاملا پر می کنیم سپس برگ‌های کلم را  روی سطح قالب می پوشانیم

و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو می کنیم

در کنار دلمه برای طمع بهتر می توانیم از آبلیموی تازه هم استفاده کنیم .برای زیبایی هرچه بیشتر می توانیم از گوجه های تزئینی استفاده نماییم. همچنین می توانیم این دلمه را مانند دلمه برگ مو درست کنیم

دلمه فلفل و بادمجان , طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان , دلمه بادمجان و فلفل

دستور طرز تهیه دلمه کلم سفید خوشمزه و مجلسی تبریزی





:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 خرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی