دستور قدم به قدم طرز تهیه آش کلم بسیار خوشمزه و مجلسی تبریزی
نوشته شده توسط : مرداد

دستور قدم به قدم طرز تهیه آش کلم بسیار خوشمزه و مجلسی تبریزی

آش کلم خوشمزه,آش کلم برگ,آش کلم ارومیه,آش کلم تبریز,آش کلم

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش کلم خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

مواد لازم آش کلم

  • کلم پیچ رشته رشته شده  نیم کیلو گرم
  • شلغم  3 عدد
  • هویج   4 عدد
  • نخود یک و نیم پیمانه
  • لوبیا یک و نیم پیمانه
  • پیاز خرد کرده   2 عدد
  • آلو بخارا  2 پیمانه
  • روغن   5 قاشق
  • نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
  • نعناع داغ برای تزیین
  • سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز و برگ چغندر 1 کیلو گرم

آش شله قلمکار اصل,آش شله قلمکار خوشمزه,آش شله قلمکار نذری,آش شله قلمکار

طرز تهیه آش کلم

برای تهیه آش کلم خوشمزه ابتدا باید نخود و لوبیا را از چند ساعت قبل در آب بخیسانید تا زودتر پخته شوند و نفخشان گرفته شود. در طی این مدت چند مرتبه آبش را نیز عوض کنید. سپس نخود و لوبیا را در قابلمه بریزید و با مقدار کافی آب بپزید.حرارت را در ابتدا زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سبزی ساطوری شده و هویج و شلغم و کلم و آلو خیس شده را داخل قابلمه بریزید و در صورت نیاز کمی آب جوش اضافه کنید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید آش به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید حدود 40 دقیقه بپزد. روغن را در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ شود. پیاز داغ را در آش آماده بریزید هم بزنید و بگذارید تا 10 دقیقه ی دیگر هم بپزد. آش را داخل کاسه بریزید و مانند آش های معروف ایرانی مثل آش شله قلمکار یا آش رشته روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

دستور قدم به قدم طرز تهیه آش کلم بسیار خوشمزه و مجلسی تبریزی


گردآوری : سایت تفریحی نمکستان http://namakstan.net

 





:: برچسب‌ها: آش کلم ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 مرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی