دستور قدم به قدم طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با کلم برگ
نوشته شده توسط : مرداد

دستور قدم به قدم طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با کلم برگ

سالاد اندونزی خوشمزه,سالاد اندونزی با کشمش,سالاد اندونزی اصل,سالاد اندونزی با کلم,سالاد اندونزی

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

دستور سالاد اندونزی نمکستان با کالباس تهیه شده است ، در صورتی که می توانید از تخم مرغ پخته و مرغ آبپز هم بجای کالباس استفاده کنید که به ذائقه شما بر می گردد. با توجه به ذائقه خود می توانید از سیب زمین آبپز و کشمش هم در سالاد اندونزی بهره ببرید.

مواد لازم سالاد اندونزی

  • کالباس 250 گرم
  • کنسرو ذرت نصف لیوان
  • کنسرو نخود فرنگی نصف لیوان
  • هویج 2 عدد
  • خیار شور 4 عدد
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • کلم برگ قرمز خرد شده 1 لیوان
  • کلم برگ سفید خرد شده 2 لیوان
  • آبلیمو یا لیموی تازه به میزان لازم

سالاد ماکارونی با مرغ,سالاد ماکارونی ساده,سالاد ماکارونی خوشمزه,سالاد ماکارونی مجلسی,سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد اندونزی

برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا کلم های سفید و قرمز را بصورت رشته ای خرد می کنیم . توجه داشته باشید نوع برش شما و اندازه های رشته های کلم در زیبایی سالاد اندونزی تاثیر بالایی دارد. اگر می خواهید سالاد زیبایی داشته باشید حتما از ابزارهایی استفاده کنید که بصورت یک اندازه کلم را رشته ای می کنند.

ظرفی گود و بزرگ مانند کاسه سالاد خوری انتخاب می کنیم و کلم ها را بعد از خرد کردن داخلش می ریزیم. خیار شور را نیز به صورت رشته ای و بسیار نازک برش می زنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم. سپس کالباس را مجدداد به همین صورت به شکل رشته ای خرد می کنیم و اضافه می کنیم. بعد از اینکه کالباس را اضافه کردیم کمی مواد را به اهستگی مخلوط می کنیم. اگر با سرعت مواد را مخلوط کنید کالباس ها خرد می شوند ، البته این موضوع به نوع کالباس شما هم بستگی دارد.

سپس هویج پخته شده را به صورت رشته ای رنده می کنیم و به همراه نخود فرنگی و ذرت به سالاد اضافه می کنیم. مواد را بخوبی با هم مخلوط می کنیم و به سراغ سس سالاد می رویم. برای تهیه سس در کاسه ای جداگانه سس مایونز را به همراه نمک و فلفل سیاه بخوبی مخلوط می کنیم ، در صورت تمایل کمی آب لیموی تازه هم به سس اضافه می کنیم .

برای زیباتر شدن سالاد می توانیم سس را رنگی کنیم ، مثلا با مقداری زعفران آب کرده می توانیم سس را زرد یا نارنجی رنگ کنیم که تاثیر بسزایی روی زیبایی سالاد ما خواهد داشت. البته این موضوع فقط سلیقه ای هست. بعد از اینکه مواد سس را با قاشق خوب مخلوط کردیم ، آنرا به سالاد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا همه جای سالاد به سس آغشته شود.

برای آماده شدن سالاد آنرا داخل یک ظرف درب بسته می گذاریم ، اگر موجود نبود روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب سرد شود. سپس نوش جان می کنیم.

دستور قدم به قدم طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با کلم برگ


گردآوری : سایت تفریحی نمکستان http://namakstan.net

 





:: برچسب‌ها: آشپزی , سالاد اندونزی ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 مرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی