طرز تهیه آش شله قلمکار
آش شله قلمکار یکی از آش های سنتی و معروف ایرانی است که پخت آن کمی مشکل است ولی طرفداران خاص خودش را دارد. آش شله قلمکار در مراسم مذهبی هم تهیه و پخش می شود. در ادامه با آموزش این آش خوشمزه با می پاتوق همراه باشید.
مواد لازم آش شوله قلمکار
«« گوشت بدون استخوان :•: نیم کیلو »»
«« سبزی :•: جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید »»
«« نخود و لوبیاچیتی :•: از هرکدام یک فنجان »»
«« برنج :•: یک فنجان »»
«« پیاز متوسط :•: ۴ عدد »»
«« روغن :•: نصف فنجان »»
«« نعناع داغ :•: به مقدار لازم »»
«« نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواه »»
آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شله قلمکار مقوی و خوشمزه
طرز تهیه آش شله قلمکار
برای تهیه آش شله قلمکار ابتدا حبوبات را برای گرفتن نفخ انها یک روز قبل شسته و خیس کنید. بهتر است هر چند ساعت یک بار آب حبوبات را عوض کنید.
سپس آنها را داخل قابلمه ای پر از آب بریزید و بگذارید بپزید. توجه داشته باشید باید طوری حبوبات را بپزید که زیر دندان سفت نباشند.
پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با ۳ لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود.
بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و دوباره آن را به آش که حبوبات ، نمک ، فلفل ، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده اید، بیفزایید
و مانند حلیم گندم مرتب به هم بزنید تا آش شله قلمکار ته نگیرد و جا بیفتد. پس از آماده شدن آش شله قلم کار ، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
آموزش کامل طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی و خوشمزه اصل و نذری
:: بازدید از این مطلب : 473
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0