دستور آشپزی و طرز پخت چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی
فیله گوسفند :•: 400 گرم
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذا خوری
هویج :•: 100 گر
کرفس :•: 100 گرم
کلم برگ سفید :•: 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی :•: 50 گرم
قارچ :•: 300 گرم
سویا سس :•: نصف پیمانه
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
نشاسته ذرت :•: 1 قاشق سوپ خوری
آب :•: 1/2 پیمانه
پیاز :•: 1 عدد
دستور آشپزی و طرز پخت چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی
برای تهیه چامین گوشت و سبزیجات ابتدا هویج را با پوست کن پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و بشکل مستطیل و درشت برش دهید
و در قابلمه ای کوچک آب بریزید و هویج خرد شده را در آن بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا هویج زودتر نیم پز شود و زیر شعله را خاموش کنید و هویجها را در صافی بریزید تا خنک شوند.
روی تخته آشپزخانه با چاقو ساقه های کرفس را به ابعاد هویج خرد کنید،در بشقاب بریزید ،سپس کلم برگ و فلفل دلمه ای ها را نیز بشکل مستطیل خرد کنید در بشقابی بریزید و قارچها را پوست بگیرید
و بشورید و از ارتفاع آنها را خرد کنید در گوشه بشقابی که فلفل دلمه ای و کلم برگ هست قرار دهید و پیاز را پوست بگیرید بشورید و خلالی خرد کنید.
و در تابه ای روغن زیتون بریزید و حرارت را کم کنید تا کمی روغن داغ شود وپیازهای خلالی خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند سپس فیله گوسفند را بصورت خلالی خرد کنید و در داخل تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند
سپس ساقه های کرفس خرد شده را بریزید و تفت دهید تا کمی از حالت سفتی در بیاید و بعد هویج های نیم پز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و کلم برگ و فلفل دلمه ای ها را نیز بیفزایید
و تفت دهید و در آخر قارچها را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید و نمک،فلفل به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد بپاشید و سویا سس را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید و زیر رو کنید تا به تمام مواد سس و ادویه ها برسد.
در آخر نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به مواد بیفزایید وحرارت را کم کنید تا کمی مواد لعاب بیندازد و پخته شوند و در آخر در ظرفی شیشه ای چامین گوشت و سبزیجات را بریزید (تنوع رنگ در این غذا بسیار عالی است) و نوش جان کنید.
:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0