آموزش کامل طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش کامل طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی

چامین گوشت و سبزیجات,طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات,دستور پخت چامین گوشت و سبزیجات

دستور آشپزی و طرز پخت چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی

مواد لازم چامین گوشت و سبزیجات

فیله گوسفند :•: 400 گرم

روغن زیتون :•: 2 قاشق غذا خوری

هویج :•: 100 گر

کرفس :•: 100 گرم

کلم برگ سفید :•: 100 گرم

فلفل دلمه ای رنگی :•: 50 گرم

قارچ :•: 300 گرم

سویا سس :•: نصف پیمانه

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

نشاسته ذرت :•: 1 قاشق سوپ خوری

آب :•: 1/2 پیمانه

پیاز :•: 1 عدد

همبرگر,طرز تهیه همبرگر,دستور پخت همبرگر

درست کردن چامین گوشت و سبزیجات,غذای چینی چامین گوشت و سبزیجات

دستور آشپزی و طرز پخت چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات

برای تهیه چامین گوشت و سبزیجات ابتدا هویج را با پوست کن پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و بشکل مستطیل و درشت برش دهید

و در قابلمه ای کوچک آب بریزید و هویج خرد شده را در آن بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا هویج زودتر نیم پز شود و زیر شعله را خاموش کنید و هویجها را در صافی بریزید تا خنک شوند.

روی تخته آشپزخانه با چاقو ساقه های کرفس را به ابعاد هویج خرد کنید،در بشقاب بریزید ،سپس کلم برگ و فلفل دلمه ای ها را نیز بشکل مستطیل خرد کنید در بشقابی بریزید و قارچها را پوست بگیرید

و بشورید و از ارتفاع آنها را خرد کنید در گوشه بشقابی که فلفل دلمه ای و کلم برگ هست قرار دهید و پیاز را پوست بگیرید بشورید و خلالی خرد کنید.

و در تابه ای روغن زیتون بریزید و حرارت را کم کنید تا کمی روغن داغ شود وپیازهای خلالی خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند سپس فیله گوسفند را بصورت خلالی خرد کنید و در داخل تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند

سپس ساقه های کرفس خرد شده را بریزید و تفت دهید تا کمی از حالت سفتی در بیاید و بعد هویج های نیم پز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و کلم برگ و فلفل دلمه ای ها را نیز بیفزایید

و تفت دهید و در آخر قارچها را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید و نمک،فلفل به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد بپاشید و سویا سس را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید و زیر رو کنید تا به تمام مواد سس و ادویه ها برسد.

در آخر نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به مواد بیفزایید وحرارت را کم کنید تا کمی مواد لعاب بیندازد و پخته شوند و در آخر در ظرفی شیشه ای چامین گوشت و سبزیجات را بریزید (تنوع رنگ در این غذا بسیار عالی است) و نوش جان کنید.

بیف استروگانف,طرز تهیه بیف استروگانوف,بیف استراگانف خوشمزه,بیف استراگانوف روسی

آموزش کامل طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و مجلسی





:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی