دستور طرز تهیه جوجه کباب مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه جوجه کباب را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
••• روش اول •••
مرغ :♦: ۱ عدد
پیاز :♦: ۲ عدد
آب لیمو :♦: ۱ لیوان
زعفران :♦: به میزان لازم
نمک :♦: به میزان لازم
تکه های مرغ را از شب قبل در پیاز رنده شده و آبلیمو و زعفران قرار دهید .
موقع به سیخ کشیدن گوشت سعی کنید که تکه های سینه را که پخت کمتری لازم دارد با هم و تکه های ران را جدا وبا هم به سیخ بکشید وبا حرارت کم مرغ را کباب کنید .
••• روش دوم •••
پیاز خرد شده :♦: سه عدد بزرگ
مرغ تکه شده :♦: دو کیلو
ماست :♦: یک لیوان
زعفران دم کرده :♦: نصف لیوان
( برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )
نمک :♦: به مقدار لازم
هل و زنجبیل :♦: کمی
آبلیمو :♦: نصف لیوان
فلفل :♦: به مقدار دلخواه
ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید (اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید )،
مواد را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود
تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل ۱۲ ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود).
در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.
کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.
نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی
هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد
بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است
برای اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.
برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید ، مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید
دستور طرز تهیه جوجه کباب مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 362
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0