دستور طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
برای این پست آموزش طرز تهیه کباب کوبیده مرغ را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
- جعفرى ساطورى شده ←←← ٣ تا ۴ قاشق غذا خورى
- فلفل دلمه اى ←←← 1 / 2
- پیاز متوسط ←←← ١ عدد
- سینه مرغ کامل ←←← ١ قطعه
- زعفران ←←← ٢ قاشق غذا خورى
- کره ←←← ١٠٠گرم
- نمک و فلفل سیاه ←←← به میزان لازم
برای تهیه کباب کوبیده مرغ ابتدا سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید سپس زعفران دم کشیده نمک و فلفل، پیاز رنده شده بدون آب و جعفرى ساطورى شده را با هم مخلوط کنید
و تا جایى که چربى روى دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید،سپس روى ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید .
حالا مواد کباب کوبیده مرغ را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جاى استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست میزنید از آب پیازى که رنده کرده بودید استفاده کنید اینکار طعم خوبى به کباب شما میدهد
سیخ ها را به روى آتش منتقل کنید و هر چند درصد کمى احتمال ریختن آن هست اما دقایق اولیه سریع سیخ ها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن کباب کوبیده مرغ با پلوى زعفرانى یا نان داغ میل کنید البته کره داغ و آب شده را با برس قبل از سرو به کباب کوبیده مرغ بمالید.
دستور طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 350
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0