بادمجان :•: یک کیلوگرم
گوشت چرخ کرده :•: 150 گرم
پیاز سرخ کرده :•: 4 قاشق غذا خوری
زرشک :•: 2 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل :•: به میزان لازم
روغن :•: به میزان لازم
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم برای تهیه رولت بادمجان ابتدا بادمجان ها را به قطر یک سانتی متر بصورت طولی برش می زنیم
سپس در تابه ای مناسب مقداری روغن می ریزیم و بادمجان ها را سرخ می کنیم. گوشت و پیاز را با هم تفت می دهیم و زرشک ، نمک و فلفل را به موادمان اضافه می کنیم
سپس بادمجان ها را پهن می کنیم مقداری از مواد رولت را رویش پهن می کنیم و بصورت رولت می پیچیم و با خلال دندان محکمش می کنیم تا باز نشود
در انتها رولت بادمجان را با سبزیجات و گوجه فرنگی تزیین می کنیم و نوش جان می کنیم.
برای تزئین رولت بادمجان می توانید از ماست چکیده استفاده نمایید. به جای زرشک می توانید از فلفل دلمه ای هم استفاده نمایید. برای هضم بهتر رولت بادمجان حتما از گوجه فرنگی استفاده نمایید
:: بازدید از این مطلب : 307
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0