آموزش کامل طرز تهیه قارچ پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت
آموزش آشپزی و دستور پخت قارچ پلو خوشمزه و مجلسی
برنج :•: 2 پیمانه
نمک و روغن :•: به میزان لازم
پیاز :•: 1 عدد
قند :•: 2 حبه
پیاز :•: 2 عدد
مرغ یا گوشت :•: 400 گرم
قارچ :•: 300 گرم
کره :•: 50 گرم
آبلیمو :•: 2 قاشق سوپخوری
کنسرو ذرت :•: 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده :•: 1 قاشق سوپخوری
آموزش آشپزی و دستور پخت قارچ پلو خوشمزه و مجلسی
برای تهیه قارچ پلو ابتدا در کاسه ای برنج را ریخته و روی آن آب بریزید و اجازه دهید تا حدودا 1 ساعت خیس بخورد.سپس در قابلمه ای دیگر مرغ را بگذارید
و روی آن 2الی3لیوان آب بریزید و یک عدد پیاز کوچک را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید تا بوی مرغ را بگیرد و حرارت را متوسط کنید تا سریعتر مرغ پخته شود.
سپس مرغ پخته شده را در صافی یا آبکشی قرار دهید تا کمی خنک شود و با دست آن را ریش ریش کنیدو در بشقابی بریزید و کناری بگذارید.
آب اضافه برنج خیس خورده را خالی کنید و پیاز متوسط را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو نگینی خرد کنید.در قابلمه ای روغن مایع بریزید و صبر کنید تا داغ شود
سپس پیاز را بریزید و کمی تفت دهید و اجازه دهید تا پیازها نرم شوند،سپس نمک و قند پودر شده را اضافه کنید
و در همان زمان مرغ های ریش شده را نیز بیفزایید و با هم مخلوط کنید و در قابلمه را بگذارید تا کته شما دم بکشد.
در زمانی که داریم قارچها را پوست بگیرید و بشورید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آنها در بیاید سپس روی تخته آشپزخانه قارچها را با چاقو خرد کنید.
در تابه ای کوچک کره را قرار دهید تا با حرارت کم آب شود سپس قارچها خرد شده را در کره بریزید و تفت دهید و آبلیمو را نیز بیفزایید و مجددا تفت دهید و ذرت را نیز اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید و تفت دهید.
در آخر زمانی که پلو دم کشید مواد داخل تابه را آرام به آن اضافه کنید و همچنین جعفری رانیز بیفزایید و قارچ پلو در دیسی بکشید و نوش جان کنید.(اگر دوست ندارید جعفری نپخته را میتوانید با مواد در تابه تفت دهید)
آموزش کامل طرز تهیه قارچ پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت
:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0