دستور طرز تهیه خورش به مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش به را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت :•: 400 گرم
آلوی خورشتی(در صورت تمایل) :•: 150 گرم
به :•: 300 گرم
روغن :•: 3 قاشق غذاخوری
لپه :•: 100 گرم
پیاز متوسط :•: 2 عدد
شکر :•: 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین :•: به میزان دلخواه
برای تهیه خورش به ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ میکنیم. سپس گوشت را به همراه پیاز سرخشده کمی تفت میدهیم.
لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
اکنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف میکنیم.به زود پخته میشود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میکنیم.
نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که میخواهید خورش به طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش به حاضر است. این خورشت لذیذ را میتوانید همراه پلو میل بفرمائید.
دستور طرز تهیه خورش به مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0