دستور طرز تهیه مسما مرغ مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه مسما مرغ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
سینه مرغ :•: 600 گرم
پیاز متوسط :•: 4 عدد
سیر :•: 3 حبه درشت
فلفل سبز خرد شده :•: 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده :•: 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه :•: 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده :•: 1 عدد
آبلیمو :•: نصف استکان
زردچوبه :•: 1 قاشق مرباخوری
نمک :•: 1 قاشق مرباخوری
برای تهیه مسما مرغ ابتدا 300 گرم پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود بعد سیر و زنجبیل و فلفل سیر و نمک و زردچوبه را اضافه تا کمی سرخ شود
و بوی مواد در بیاید و بعد گشنیز و گوجه و بقیه پیاز رااضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ پیاز عوض شود درآخر سینه مرغ را اضافه و حرارت را کم می کنیم تا 30 دقیقه پخته شود و جا بیفتد.
در آخر مسما مرغ را با گوجه فرنگی و هویج پخته تزیین می کنیم و بهتر است مسما مرغ را با برنج سرو کنیم.
دستور طرز تهیه مسما مرغ مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0