آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکو رشته ای مجلسی و خوشمزه
تره فرنگی :•: 2 ساقه
سیب زمینی رنده شده :•: 2 پیمانه
آرد :•: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :•: 2 عدد
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکو رشته ای مجلسی و خوشمزه
برای تهیه کوکو رشته ای ابتدا سیب زمینی ها را با آب بشورید و پوست آنها را بگیرید و با استفاده از رنده هایی که مخصوص رنده کردن رشته ای صیفی جات هست سیب زمینی ها را رشته رشته رنده کنید
(میتوان برای آنکه کار شما راه بیفتد از رنده معمولی نیز استفاده کنید و از قسمت درشت آن رنده کنید تا شبیه تر به رنده مورد نظر باشد)سپس پیازچه ها را پاک کنید و بشورید و روی تخته قسمت پیازچه و تره را کاملا یکدست خرد کنید.
در کاسه ای بزرگ تره و پیازچه خرد شده را بریزید و تخم مرغ ها را یکی یکی ابتدا در پیاله ای بشکنید اگر سالم بودن داخل کاسه بزرگ بریزید و آرد را نیز بیفزایید و با هم زن یا یک چنگال آنها را خوب هم بزنید،
سپس سیب زمینی رنده شده را اضافه کنید و نمک،فلفل به مقداری که تمایل دارید به روی مواد بپاشید و مخلوط بدست آماده را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
تابه ای وسیع و بزرگ را روی اجاق بگذارید و چند قاشق روغن مخصوص سرخ کردنی درون تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن داغ شود،سپس با قاشق یا ملاقه ای کوچک مقداری که مد نظرتان است
(کوکو هایی کوچک تمایل دارید داشته باشید یا بزرگ) از مایع کوکو در چند قسمت تابه بریزید البته فاصله را مابین کوکوها رعایت کنید.
بعد از گذشت تقریبا یک دقیقه حرارت را ملایم کنید تا کوکوها برشته و سرخ شوند و آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و در بشقابی کوکوی رشته ای را بچینید
و با گوجه و خیار شور یا سبزی و یا سالاد کاهو یا کلم آن را تزئین کنید و با نان سنگک تازه نوش جان کنید.
آموزش طرز تهیه کوکوی رشته ای خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی
:: بازدید از این مطلب : 340
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0