آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر طالبی مجلسی و خوشمزه در منزل
طالبی :•: 1 عدد متوسط
خامه :•: 250 گرم
خاک قند :•: 6 قاشق غذاخوری
موز :•: 2 عدد متوسط
توت فرنگی :•: 20 عدد
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر طالبی مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه دسر طالبی ابتدا طالبی را بشورید و روی تخته بگذارید و با چاقو از وسط به دو نیم برش دهید و تخم های آن را خارج کنید و هر نصف طالبی را به دو قسمت دیگر برش دهید و از پوستش جدا کنید
الان ما 4 تا پوست طالبی داریم. شما میتوانید فقط به دو نیم تقسیم کنید. خاک قند و خامه را با هم زن خوب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود.پوست موزها را بگیرید و توت فرنگی ها را بشورید
و برگ یا اگر سر دارند بگیرید و روی تخته آشپزخانه حلقه حلقه موز و توت فرنگی ها را برش دهید.(شما میتوانید برای زیباتر شدن دسرتان طالبی ها را هنگام جدا کردن از پوستش با اسکوپ بردارید)
و موز ها و توت فرنگی و طالبی های خرد شده را با یکدیگر در کاسه ای زیر و رو کنید و خامه سفت شده را به میوه های داخل کاسه اضافه کنید و در پوست طالبی ها بریزید
و در یخچال به مدت 30الی 45 دقیقه قرار دهید تا دسر طالبی خودش را بگیرد و نوش جان کنید.
آموزش طرز تهیه دسر طالبی شکم پر خوشمزه و مجلسی با خامه
:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0