آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل
ماهی :•: 1کیلو
کره :•: 150 گرم
آبلیمو :•: 1/5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه استیک ماهی ابتدا ماهی را تمیز بشویید و در اندازه دلخواه (مثلا به اندازه یک کف دست) برش دهید و پشت و روی ماهی را نمک و فلفل بپاشید و کره را نیز در تابه کوچکی بیندازید
و زیر شعله را زیاد کنید تا سریع آب شود بعد با قلمو به هر دو طرف ماهی بمالید و بمدت 10 دقیقه در فر قرار دهید (یا در تابه ای سرخ کنید) تا آماده شود.
سپس در بشقاب بگذارید و با لیمو تازه تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید. برای تهیه استیک ماهی می توانید از اکثر ماهی های موجود در بازار استفاده کنید اما توصیه ما استفاده از ماهی قزل آلا ، ماهی سالمون یا ماهی شیر است.
آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی
:: برچسبها:
استیک ماهی ,
طرز تهیه استیک ماهی ,
دستور پخت استیک ماهی ,
درست کردن استیک ماهی ,
:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0