آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی

استیک ماهی,طرز تهیه استیک ماهی,دستور پخت استیک ماهی,درست کردن استیک ماهی

آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم استیک ماهی

ماهی :•: 1کیلو

کره :•: 150 گرم

آبلیمو :•: 1/5 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

استیک ماهی شیر,استیک ماهی سالمون,استیک ماهی خوشمزه,استیک ماهی هوکی

آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه استیک ماهی

برای تهیه استیک ماهی ابتدا ماهی را تمیز بشویید و در اندازه دلخواه (مثلا به اندازه یک کف دست) برش دهید و پشت و روی ماهی را نمک و فلفل بپاشید و کره را نیز در تابه کوچکی بیندازید

و زیر شعله را زیاد کنید تا سریع آب شود بعد با قلمو به هر دو طرف ماهی بمالید و بمدت 10 دقیقه در فر قرار دهید (یا در تابه ای سرخ کنید) تا آماده شود.

سپس در بشقاب بگذارید و با لیمو تازه تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید. برای تهیه استیک ماهی می توانید از اکثر ماهی های موجود در بازار استفاده کنید اما توصیه ما استفاده از ماهی قزل آلا ، ماهی سالمون یا ماهی شیر است.

ماهی قزل آلا,طرز تهیه ماهی قزل آلا,دستور پخت ماهی قزل آلا

آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی





:: برچسب‌ها: استیک ماهی , طرز تهیه استیک ماهی , دستور پخت استیک ماهی , درست کردن استیک ماهی ,
:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی