آموزش کامل طرز تهیه حلوا ارده سنتی و خوشمزه اردکان در خانه
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش کامل طرز تهیه حلوا ارده سنتی و خوشمزه اردکان در خانه

حلوا ارده ,طرز تهیه حلوا ارده ,دستور حلوا ارده,درست کردن حلوا ارده خانگی

دستور آشپزی و طرز پخت حلوای ارده مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم برای حلوای ارده

  آرد گندم :•: 210 گرم

ارده :•: 120 گرم

  گردوی تست و خرد شده :•: 150 گرم

پودر نارگیل :•: 100 گرم

شکر :•: 500 گرم

آب :•: یک پیمانه یا 250 میلی لیتر

گلاب :•: 3 قاشق سوپ خوری

محلول زعفران :•: یک قاشق سوپ خوری

پودر پسته :•: برای تزئین

کره :•: در صورت نیاز

حلوا,حلوای ساده آرد گندم,حلوای ساده خوشمزه,طرز تهیه حلوای ساده

حلوا ارده سنتی,حلوا ارده اردکان,حلوا ارده با شیره,حلوا ارده کنجدی,حلوا ارده خوشمزه

دستور آشپزی و طرز پخت حلوای ارده مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه حلوا ارده

برای تهیه حلوای ارده ابتدا آرد را در تابه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید و حرارت شعله را ملایم کنید و با یک کفگیر پیاپی آرد را تفت بدهید تا بوی خامی آن از بین برود.

این نکته بسیار مهم است که ما قصد درست کردن حلوای ارده داریم پس نباید رنگ آرد تغییر کند همین که بوی خامی آن گرفته شدتابه را از روی اجاق بردارید و حلوای ارده را به آن بیفزایید

و مجددا تابه را روی شعله قرار دهید و حرارت را ملایم کنید و  پیاپی و مداوم آن را بمدت 5دقیقه هم بزنید.

سپس پودر نارگیل و گردوی خرد شده را به مواد تابه بیفزایید و مواد تابه را هم بزنید تا کاملا بخورد یکدیگر بروند و آنگاه مواد در تابه را به داخل کاسه ای بزرگ منتقل کنید.

سپس شربت حلوای ارده را آماده کنید.در شیرجوش آب را بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کم کم داغ شود ،شکر را به آب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا در آب حل شود

بعد زعفران،گلاب را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا شربت به جوش بیاید و کمی قوام بگیرد،سپس از روی شعله بردارید و صبر کنید تا خنک شود ،تا هم دمای با مواد آرد و ارده که در کاسه است شود.

آنگاه شربت را به روی مواد در کاسه کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید،خوب مواد را زیر  و رو کنید.

اگر مشاهده کردید که حلوا سفت است به ان کره را اضافه کنید و اگر شل بود اصلا نگران نباشید زیرا پس از گذاشتن در یخچال خودش را میگیرد وبه سفتی مورد نظر میرسد.

در آخر قالب کمربندی را با سلفون کاملا پوشش دهید و مایع حلوا را در روی آن بریزید و قاشق تان را با کره ذوب شده چرب کنید و روی سطح مایع حلوا ارده را صاف کنید

و اگر دوست دارید با پسته و یا نارگیل روی آن بریزید و در یخچال بگذارید و بمدت 12ساعت به حلوا ارده اجازه دهید تا خودش را بگیرد و نوش جانتان کنید.

حلوا ارده از صبحانه های محبوب ایرانیان است که با مواد دیگر مانند شیره انگور مصرف می شود.

حلوای شکلاتی , طرز تهیه حلوای شکلاتی , دستور پخت حلوای شکلاتی

آموزش کامل طرز تهیه حلوا ارده سنتی و خوشمزه اردکان در خانه

 





:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 اسفند 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی