آموزش طرز تهیه سالاد الویه قالبی مجلسی و خوشمزه با مرغ و کالباس
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش طرز تهیه سالاد الویه قالبی مجلسی و خوشمزه با مرغ و کالباس

سالاد الویه,طرز تهیه سالاد الویه,سالاد الویه مجلسی,سالاد الویه برای 4 نفر,سالاد الویه خوشمزه

آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد الویه مجلسی و خوشمزه

مواد لازم سالاد الویه

سیب زمینی آب پز :•: یک عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم

سینه مرغ یا کالباس :•: 400 گرم

تخم مرغ آب پز :•: یک عدد

خیار شور :•: 200 گرم

هویج :•: یک عدد متوسط

روغن زیتون :•: 2 قاشق غذاخوری

کنسرو نخود فرنگی :•: 4 قاشق غذاخوری

ماست چکیده کم چرب :•: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

سالاد ماکارونی,طرز تهیه سالاد ماکارونی,سالاد ماکارونی خوشمزه,سالاد ماکارونی ساده,سالاد ماکارونی مجلسی

سالاد الویه بدون مرغ,سالاد الویه قالبی,سالاد الویه توپی,سالاد الویه لقمه ای,shghn hg,di

آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد الویه قالبی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه سالاد الویه

برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه در ابتدا سیب زمینی پخت شده و تخم مرغ آب پز را رنده می کنیم ، گوشت سینه مرغ را از که قبلا با نمک و پیاز آب پز کرده ایم ریش ریش می کنیم.

هویج را هم که در کنار تخم مرغ ها نیم پز کرده ایم پوست گرفته و رنده می کنیم ، سپس خیار شور را هم رنده می کنیم و به همراه نخود فرنگی به مواد اضافه می کنیم.

در آخر ماست چکیده ، فلفل ، نمک و روغن زیتون را خوب به هم می زنیم تا یکدست شود و به مواد اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم.

بهتر است پیش از سرو سالاد الویه نیم ساعت در یخچال بماند تا خوب جا بیفتد. برای تزیین سالاد الویه مانند کیک مرغ می توانیم ایده های بسیاری پیاده کنیم .

بزودی تصاویری از تزیین سالاد الویه برای ایده دادن به بازدیدکنندگان گرامی در سایت قرار خواهد گرفت.

سالاد سزار,طرز تهیه سالاد سزار,دستور درست کردن سالاد سزار

سالاد الویه بدون مرغ,سالاد الویه قالبی,سالاد الویه توپی,سالاد الویه لقمه ای,shghn hg,di

تاریخچه سالاد الویه

سالاد الویه یا الیویه (به روسی: Салат Оливье برگرفته از فرانسوی: Salade Olivier) سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیار شور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود.

این سالاد در ایران به سالاد الویه و در اروپا و آمریکای لاتین به سالاد روسی معروف است. این سالاد در سده نوزدهم میلادی توسط لوسیان اولیویه سرآشپز بلژیکی رستوران ارمیتاژ در مسکو ابداع شد،

و به تدریج در کشور روسیه، کشورهای اروپایی و بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی پیدا کرد. این سالاد سال‌ها است که به عنوان یکی از اقلام اصلی شام شب سال نو در روسیه و کشورهای شوروی سابق قلمداد می‌شود.

سالاد فصل,طرز تهیه سالاد فصل,سالاد فصل قالبی,سالاد فصل زمستان

آموزش طرز تهیه سالاد الویه قالبی مجلسی و خوشمزه با مرغ و کالباس

 





:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 فروردين 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی