نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کتلت هویج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت چرخ کرده بدون چربی : ۳۵۰ گرم
هویج : ۱۰ عدد متوسط
پیاز رنده شده : ۱ عدد
آرد نخودچی : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و زرد چوبه : به میزان لازم
فلفل قرمز و سیاه : به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ : برای سرخ کردن
هویج را ریز رنده کنید و با بقیه مواد مخلوط و خوب ورز دهید و شکل داده در روغن سرخ کنید .اگر هویج در ضمن رنده شدن آب انداخت برای اینکه کتلت وا نرود کمی از آب
آنرا بگیرید.
منبع : ashpazierangin.net
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0