نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیتزا گوجه ای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
آرد : سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.)
شکر یا عسل : دو قاشق مرباخوری
نمک : یک و نیم قاشق مرباخوری
پودر خمیر مایه فوری : یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
روغن زیتون : یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی له شده : یک و سه چهارم پیمانه
ریحان : یک قاشق غذاخوری
سیر : ۲ حبه
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
پنیر مازارلا : ۴۰۰گرم
برگ ریحان تازه : به مقدار لازم
*آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.*خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشد.
*خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
*فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
*خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر یک روغن زیتون بریزید.*برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود.
*پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.*سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن پیتزا را با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.
منبع : zanefarda.ir
آموزش کامل طرز تهیه پیتزا گوجه ای (مارگاریتا)
:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0