نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پنکیک موز و لیمو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
پنکیک یا کرپ انواع بسیار متنوعی دارد که بسته به مواد آن می توان بعنوان صبحانه یا دسر سرو کرد. ماده اصلی همه آنها شیر، تخم مرغ و آرد می باشد که معمولا با عسل یا ماده ای شیرین سرو می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پنکیک موز و لیمو آشنا می شوید.
آرد سفید ساده : 1 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد، زده شده
شیر : 1 پیمانه
آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
موز : 4 عدد
عسل ساده : 3 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه : 2 قاشق غذاخوری
مرحله 1 – آرد، شیر، تخم مرغ و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه ای یکدست و روان درست شود. سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله 2 – پوست موزها را گرفته و حلقه ای برش بزنید، سپس با عسل و لیمو مخلوط کنید.
مرحله 3 – تابه ای را به مقدار خیلی کم چرب کرده و یک ملاقه بزرگ از مایه را داخل آن ریخته و کمی پهن کنید. سپس اجازه دهید هر دو طرف آن کمی قهوه ای شود. مابقی مایه را به همین روش آماده کنید.
مرحله 4 – پنکیک های آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بصورت نیم دایره یا چهار گوش قرار داده و مخلوط موز را بین آنها ریخته، با برش هایی از لیمو تزئین کرده و سپس سرو نمائید.
نکات
پنکیک را می توانید به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کنید، برای این منظور بین هر پنکیک را با کاغذ روغنی پوشانده و در انتها در نایلونی قرار داده و در فریزر قرار دهید.
منبع : tebyan-zn.ir
:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0