آموزش طرز تهیه فرنی خوشمزه برای افطاری
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش طرز تهیه فرنی خوشمزه و مخصوص با دو روش آرد برنج و نشاسته

فرنی , فرنی با نشاسته , فرنی افغانی

آموزش آشپزی و دستور تهیه فرنی خوشمزه با آرد برنج

مواد لازم فرنی

« شیر :•: دو لیوان »

« آرد برنج :•: دو قاشق غذاخوری »

« شکر :•: چهار قاشق غذاخوری »

« آب :•: یک دوم استکان »

« گلاب :•: یک قاشق غذاخوری »

شله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد,شله زرد نذری,شله زرد مجلسی,شله زرد قالبی

فرنی نشاسته , فرنی اصفهانی , فرنی با شیر خشک

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

برای تهیه فرنی ابتدا ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.

پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم بزنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید. فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید. دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

برای تزیین فرنی می توانید از کاکائوی آب شده ، مغز پسته ، مغز بادام ، دارچین ، پودر نارگیل و یا زعفران استفاده کنید.

تزیین فرنی,تزیین فرنی با ژله,تزیین روی فرنی با دارچین,تزیین فرنی افطار ماه رمضان

••• طرز تهیه فرنی با نشاسته •••

فرنی با آرد برنج , فرنی با نشاسته ذرت , فرنی با نشاسته برای نوزاد

مواد لازم فرنی با نشاسته

نشاسته :•: ۲ قاشق غذا خوری

شیر :•: ۲ پیمانه

شکر :•: ۲ قاشق غذا خوری

گلاب :•: به میزان لازم

فرنی سیب , طرز تهیه فرنی سیب , دستور تهیه فرنی سیب

دستور فرنی با نشاسته و شیر , طرز تهیه فرنی , فرنی با نشاسته و آرد برنج

طرز تهیه فرنی با نشاسته

برای پخت فرنی ابتدا در درون قابلمه ای مناسب به ازای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق غذا خوری نشاسته بریزید و سپس شکر را به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید

سپس قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید و مواد فرنی را هم بزنید بعد از این که مواد فرنی غلیظ شدند مقداری گلاب به مواد اضافه کنید. سپس فرنی را در صورت تمایل در درون یخچال بگذارید تا خنک شود.

حلوای ساده آرد گندم , حلوای ساده خوشمزه , طرز تهیه حلوای ساده

آموزش طرز تهیه فرنی خوشمزه و مخصوص با دو روش آرد برنج و نشاسته





:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 خرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی