دستور طرز تهیه دلمه برگ مو ترکیه ای یالانجی دولما خوشمزه و مجلسی
سایت تفریحی » برای این مطلب آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه برگ مو ترکیه ای را تهیه کرده ایم ، در ادامه با ما همراه باشید.
گردوی خرد شده :♦: 400 گرم
سبزی دلمه :♦: 500 گرم
برگ مو :♦: 500 گرم
رب گوجه فرنگی :♦: 2 قاشق سوپ خوری
ماست :♦: 2 قاشق سوپ خوری
زرشک :♦: 50 گرم
پیاز داغ :♦: به میزان لازم ( بسته به ذائقه )
برنج پخته شده :♦: یک پیمانه
نمک و فلفل :♦: به اندازه کافی
گلسرخ و زعفران آب کرده :♦: به اندازه کافی
آب مرغ :♦: در صورت موجود بودن
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم. برای تهیه دلمه برگ مو ترکیه ای ابتدا برگ موها را با دقت می شویم سپس به مدت 3 دقیقه در قابلمه آب جوش قرار می دهیم
بعد از اتمام سه دقیقه برگ ها را آبکشی می کنیم و داخل آب سرد می ریزیم برای درست کردن مایه ی دلمه کافیست تمام مواد را بجز آب مرغ با هم خوب مخلوط کنیم برگ ها را باز می کنیم و وسط آن را مواد می ریزیم
و بصورت لوله ای می پیچیم و درون قابلمه ای متناسب با تعداد دلمه ها قرار می دهیم در پایان آب مرغ را روی دلمه می ریزیم و زیر شعله را کم می کنیم تا خوب بپزند
نکته 1 : سبزی دلمه متشکل از تره ، شوید و مرزه می باشد
نکته 2 : بر روی قابلمه ی دلمه ها درب کوچکتری از قابلمه قرار می دهیم تا بخار خارج شود
نکته 3 : معمولا برای تزئین این نوع دلمه از گوجه سبز و پیاز داغ استفاده می شود
دستور طرز تهیه دلمه برگ مو ترکیه ای یالانجی دولما خوشمزه و مجلسی
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0