دستور طرز تهیه رولت مغز گوسفند خوشمزه و مجلسی با سبزیجات
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه رولت مغز را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
سبزی :♦: 500 گرم
تخم مرغ :♦: 6 عدد
پیاز :♦: یک عدد متوسط
مغز گوسفند :♦: 2 عدد
روغن مایع :♦: 5 قاشق سوپ خوری
کرفس :♦: یک شاخه
جعفری :♦: یک شاخه
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
آب :♦: به میزان لازم
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم در ابتدای کار مغزهای گوسفند را تمیز می شوییم سپس به همراه پیاز خرد شده ، ساقه کرفس ، ساقه جعفری و مقداری نمک در قابلمه قرار می دهیم
آب می ریزیم و می گذاریم به مدت 30 دقیقه آب پز شود پس از 30 دقیقه ، ریشه و پوست مغز گوسفندها را جدا می کنیم و مغز را با پشت قاشق نرم می کنیم
بعد از شستشوی سبزی آنرا خرد می کنیم و مقداری نمک و فلفل به آن می افزاییم سپس تخم ها را در ظرفی می شکنیم و با چنگال خوب می زنیم و با سبزی مخلوط می کنیم
درون تابه ای روغن را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا کاملا داغ شود سپس لایه نازکی از موادمان را داخل تابه می ریزیم تا فقط ته تابه را بپوشاند
وقتی خوب سرخ شد از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم سرد شود سپس مقداری از مغز را روی آن پهن می کنیم و کوکو را رول می کنیم
دور مغز سپس چند دقیقه ای روی حرارت قرار می دهیم و در پاپان آنرا به شکل رولت برش می زنیم
نکته 1 : سبزی مورد نظر ما از تره ، جعفری ، شوید و گشنیز تشکیل شده است
نکته 2 : برای تزئین و هضم بهتر رولت می توانید از گوجه فرنگی استفاده نمایید
دستور طرز تهیه رولت مغز گوسفند خوشمزه و مجلسی با سبزیجات
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0